Begaafdheidsonderzoek

  • Je resultaten in het secundair onderwijs waren nooit zeer hoog, maar toch zegt iedereen dat je veel in je mars hebt. Kan je de studie geneeskunde aan? Waar moet je extra op inzetten?
  • Je vindt maar geen rust in je hoofd sinds je vermoedt dat je hoogbegaafd zou kunnen zijn? Kunnen de resultaten van een IQ-test deze rust wel bieden?

De nood aan een begaafdheidsonderzoek is voor een volwassene vaak van een andere aard dan wanneer je een kind of jongere bent. Misschien wil je weten waarom je altijd vastloopt op het werk? Of begrijp je niet goed waarom bepaalde taken je absoluut niet liggen? Misschien heb je gewoon uitsluitsel nodig met betrekking tot je eigen hoogbegaafdheid om rust te vinden of om bepaalde keuzes te maken. 

ALGEMENE KIJK OP ONDERZOEK

BEGAAFDHEIDSONDERZOEK

TERUG VOLWASSENE

De reden waarom volwassenen kiezen voor een begaafdheidsonderzoek zijn zeer divers. Samen met jou bekijken wij hoe wij een antwoord kunnen vinden op je vraag en of een begaafdheidsonderzoek überhaupt de beste manier is om die vragen te beantwoorden.  

De meeste volwassenen zijn niet op zoek naar een IQ-getal, maar wel naar meer inzicht in zichzelf en hun leven. Diagnostiek kan leren wie zij zijn, of net niet meer zijn en zoeken houvast bij een IQ-test.

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.