Samenwerking

Ons team bestaat uit 4 complementaire persoonlijkheden die elk vanuit hun eigen expertise, achtergrond en werkervaring hun steentje bijdragen aan L-aTent. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een teamlid is dat jou aanspreekt. Wil je meer weten van één van onze teamleden, klik dan zeker even door op “hun verhaal”. 

Wat ons bindt en drijft, is de nood die wij voelen voor meer gepaste en gespecialiseerde hulp en ondersteuning aan (uitzonderlijk) hoogbegaafden.  

Doordat wij elkaar reeds langer kennen, zijn wij geen vreemden voor elkaar en weten wij elkaar aan te vullen. Dit vergemakkelijkt de samenwerking en zorgt ervoor dat wij ook sneller bij elkaar ten rade kunnen gaan indien nodig. De privacy van jou als persoon blijft ten allen tijde bewaakt. 

Op regelmatige basis hebben wij intervisie ingepland zodat wij onszelf en de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend kunnen verbeteren. Wij gebruiken deze momenten om elkaar verder bij te scholen, complexe casussen te bespreken, eventuele feedback te bestuderen en onze werking bij te sturen.

Daarnaast zetten we ook sterk in op het aangaan en uitbouwen van samenwerkingen met externe partners.

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.