Missie & Visie

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.  

Wij zijn gespecialiseerd in uitzonderlijke hoogbegaafdheid en in de combinatie hoogbegaafdheid met aanvullende problematieken.  

Wij helpen je graag verder vanuit 

  • onze eigen onderbouwde visie op (uitzonderlijke) hoogbegaafdheid
  • onze veelzijdige opleidingsachtergrond en gerichte bijscholingen
  • onze persoonlijke succes- en faalervaringen
  • onze jarenlange werkervaring binnen onderwijs en welzijn
  • onze no nonsens aanpak en een grote dosis relativatie 

De mens achter de hulpvraag en de gehele persoonsontwikkeling staat ten allen tijde centraal. Wij helpen je graag doelgericht verder zonder onnodig te gaan wroeten in je verleden of zaken teveel te problematiseren.

Wij worden geïnspireerd door de provocatieve benadering waardoor jij ten allen tijde de regie van je proces in eigen handen hebt. 

In alles wat wij doen, vind je steeds een grote portie humor, authenticiteit en nuchterheid terug. Wij zijn ons ervan bewust dat wij niet alle wijsheid in pacht hebben en dat het begeleiden van hoogbegaafde personen vooral maatwerk is waarbij je samen met de ander op weg gaat. 

Wij baseren ons zowel op literatuur, wetenschappelijk onderzoek maar ook op onze eigen ervaringen. Op deze manier menen wij jou de meest praktische en gepaste ondersteuning te kunnen bieden die je op dat moment in je leven nodig hebt. 

Woorden die onze visie vertegenwoordigen: 

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.