Begeleiding

Onze begeleiding steunt op vijf pijlers

  1. We vertrekken steeds van de kracht van de persoon. Ondanks de moeilijke periode waarin jij je bevindt of de hoeveelheid aan negatieve gevoelens die je op dat moment ervaart, blijft deze sterkte in jou aanwezig. Wij hebben vertrouwen dat je deze kracht kan aanboren en ermee aan de slag kan gaan.
  2. Je houdt altijd zelf de regie in handen. Wij staan naast jou en gaan samen met jou op weg maar wij nemen nooit over. Wij dagen uit, confronteren, stellen zaken in vraag en provoceren zodat je zelf een goed beeld krijgt van je noden en hoe je deze kan vervullen. 
  3. We werken niet met vaste trajecten, maar met trajecten op maat, afgestemd op jouw noden en behoeften.
  4. Het traject duurt zo lang als nodig en zo kort als het kan. We willen je ondersteunen om zo snel mogelijk weer zonder onze hulp verder te gaan. Dit doen we door je inzichten en praktische tools aan te reiken waar je ook in de toekomst op kan terugvallen. Daarom gaan we aan de slag met de kern van de problematiek en niet met de symptomen. Wanneer de moeilijkheden waar je tegenaan loopt erom vragen, kun je bij ons ook terecht voor een langdurige en meer intensieve begeleiding.
  5. We maken geen problemen die er niet zijn en werken in het hier en nu. Terugkijken naar het verleden kan zinvol zijn, maar is geen must. We graven niet nodeloos in het verleden.

ALGEMENE KIJK OP BEGELEIDING 

PERSOON, WERK & RELATIE

LOOPBAANBEGELEIDING

TERUG NAAR VOLWASSENE

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.