Reservatie Lore Dewulf

Kies een locatie, datum en het gewenste tijdstip

De wachttijd voor nieuwe begeleidingen bedraagt momenteel minstens 2 maanden. Je kan wel steeds een kennismakingsgesprek trachten in te plannen via mijn online agenda. Indien je enkel of in eerste instantie nood hebt aan een onderzoek (didactisch of begaafdheid), kan je wel nog sneller bij mij terecht. Gelieve dan rechtstreeks naar mij te mailen om verder af te spreken.

Veelgestelde vragen

Waarom zie ik grijze en blauwe vakjes in de kalenders van de medewerkers?

Is een vakje grijs dan wil dat zeggen dat de medewerker niet beschikbaar is. Je kan dus enkel een afspraak inplannen op blauw gekleurde vakken.

Ik zie geen vrije afspraken meer of wat vrij is, komt mij niet uit. Val ik uit de boot?

Neen. Je neemt contact op met de medewerker naar keuze. De online agenda is slechts een tool. De medewerker zelf beheert haar eigen agenda.

Kan ik last minute een afspraak vastleggen?

Neen. Je kan ten laatste 3 dagen voorafgaand op een afspraak boeken. Dit geeft de medewerker de tijd om zich voldoende te kunnen voorbereiden. Tevens vermijdt dit plotse wijzigingen in hun agenda. Wil je toch een last minute afspraak? Neem contact op met de medewerker naar keuze. De medewerker bekijkt of er eventueel nog lege plekjes ter beschikking zijn.

Krijg ik een bevestiging van mijn afspraak?

Ja. Na je reservatie ontvang je een e-mail met daarin je reserveringsoverzicht.

Wat gebeurt er na het vastleggen van een afspraak?

Eens je een afspraak hebt vastgelegd, word je verwacht je aanwezig te zijn. Je kan een afspraak in de online agenda’s van onze medewerkers niet zelf ongedaan maken.

Ik legde een online afspraak vast. Hoe verloopt dit verder?

Je krijgt ten laatste 10 minuten voor je online afspraak in je mailbox een link toegestuurd. Om deel te nemen klik je op de link. Tip: je zorgt ervoor dat je geluid en camera werkt. 

Moet ik vooraf betalen?

Neen. Afhankelijk van de werkelijke prestatie wordt een factuur opgesteld. Deze wordt je toegestuurd via e-mail.

Kan ik een afspraak voor kennismaking en begeleiding annuleren?

Je kan een kennismakingsgesprek of een begeleiding kosteloos annuleren uiterlijk 48 uur vooraf. Je laat je afwezigheid weten aan de betrokken professional via haar persoonlijk e-mailadres. Heb je een afspraak de dag zelf, spreek dan een bericht in. Je kan een afspraak in de online agenda’s van onze medewerkers niet zelf ongedaan maken.

Kan ik een afspraak voor onderzoek annuleren?

Afspraken voor onderzoek dienen uiterlijk 4 werkdagen voor aanvang afgezegd te worden, anders worden 25% van de kosten in rekening gebracht. Indien er zonder bericht geen aanwezigheid is op een afspraak voor onderzoek, wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Je laat je afwezigheid weten aan de betrokken medewerker via haar persoonlijk e-mailadres. Heb je een afspraak de dag zelf, spreek dan een bericht in. Je kan een afspraak in de online agenda’s van onze medewerkers niet zelf ongedaan maken.

Mijn kind of ikzelf word(t) plots ziek waardoor ik niet tijdig op de afspraak geraak. Wat nu?

Je spreekt een boodschap in. Je maakt nadien zelf een nieuwe afspraak.

TERUG NAAR MEDEWERKERS

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.