Zalm & Zebra thuisklas

Je volgt thuisonderwijs. Samen met anderen vormen we ons eigen thuisklasje. Je krijgt hulp in de verwerking van je leerstof zodat je goed wordt voorbereid op het behalen van het getuigschrift basisonderwijs (of een diploma secundair onderwijs). Via psycho-educatie gaan we na hoe je brein beter werkt. Om hierop te oefenen zal je opdrachten alleen en met elkaar moeten uitvoeren.

ALGEMENE KIJK OP EDUCATIE

Je leert plannen, samenwerken en vooral doorzetten. Je zit 4u per week online samen met je studiecoach (en je klasgenoten) om je leerstof te plannen en te verwerken. Je zal ook zelfstandig nog schoolwerk maken maar je kan ten minste vlot aan de slag. Gedurende 1u per week heb je een groeigesprek met je studiecoach. Per drie weken zien we elkaar fysiek. Dat is een moment van evalueren: wat heb je geleerd en hoe heb je dat aangepakt? De rest van de dag vullen we zinvol op met een uitstap in de natuur, naar een museum, naar … We laten ons leiden door de ideeën van de groep.

ZALM  & ZEBRA

IN JE EENTJE

PLUS-in-KLAS 

PLUS-out-KLAS

THUISKLAS

CONTACT

L-aTent vzw
BTW: BE0760.689.341

OVER L-ATENT 

Attent op zoek naar verborgen talent

Onze praktijk geeft psychologische, pedagogische en onderwijskundige ondersteuning aan de hoogbegaafde persoon en zijn omgeving en dat in alle fasen van zijn leven.